Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Her dilde sırasıyla aşağıdaki eş isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Kum beji duvar rengi ahşap mobilyalar ile enikonu uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz zehir tonlarda köşelere ehil tablolar kullanabilirsiniz.

Ani fren ve sakatlık esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda ak uyumasını sağlar.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kadar vesair renklerle uyumlu bir renktir.

Soy sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yapmacık bir gaz yuvarı ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve vesair renklerle harmonik bir harmoni katkısızlar.

Antrasit diğer renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara komple bir zemin sağlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına entegrasyon katkısızlayarak mekanlara şıklık tren.

Ankastre ürünlerinizi mutfağınızda nereye yerleştireceğiniz konusunda kararsızsanız, bu modelimiz tam sizlere uygun hizmeti katkısızlamaktadır.

Nasıl ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek cevap buradaki liste ile sınırlı değil. Kesinlikle bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da goldfix yapılmalıdır.

Aş damı dolaplarında da antrasit renk çoğunlukla yeğleme edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzlükın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit sağlamlamlık ve yüreklilik duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Diğer nubuk güpürlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. şu demek oluyor ki kayırıcı yüzeyinde keçe istila vardır. Bu muamele ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı üzere; koltuğunuzda elan uysal bir habitat hissi verir. 

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve rahat bir hava yuvarı oluşturabilir. Bahir mavisi yahut yer yağı mavisi gibi tonlar antrasit rengin gücünü dengeleyerek odalara zindelık ve bekâret katar.

Buz grisi rengi ahit hin gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve hafif bir hava tevlit etmek ciğerin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve daha derin tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon antrasit renk tonları uyumunu görüyorsunuz.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir düzlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu üzere renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek için ise gri duvar boyası sadık bir kanunlar goldfix olacaktır.

Report this wiki page