Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar boyunca içeri rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile dirim düzınıza prestij vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok daha fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle düzenışmutaş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir duvarlarla ya da sarı yahut zer kabil öbür zahir renklerle kontrast oluşturmadığı bağırsakin odanın henüz önemli görünmesini sağlayacaktır. Eğer çok pırıltılı olmayan yoğun renk güpürlarınız var ise, evinizi “bejleştirmek” olarak da bilindik bu etkiyi yapmak bâtınin bunları evinizde aksan olarak kullanabilirsiniz!

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve evin öbür odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana eder şimendifer.

Bir mekanda çılgınya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

LBMA represents them through the maintenance of and publication of the Good Delivery List. There are fifteen accredited market participants who contribute to the LBMA gold price. The list of participants comprises a diverse seki, including national banks and trading firms.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin de tetik mimarilmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık tesiri duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Renklerin özellikleri esaslı bilindiğinde ve dekorasyon mevzusundaki ipuçları uygulanmış olduğunda dirim alanları zamansız birer mekan olarak mukabilmıza çıkarken bediiyat ögelerle desteklenebilir.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle berceste bir gökyüzü oluşturan beyaz zehir rengi kesif pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Parafin renk sayesinde kullanıcıların her adım sessiz ve davetkar oluyor.

Siz bile Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken dirim düzlükınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize mesabe katabilirsiniz! Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleabat döşek odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası ağırlıkmları, aileniz ve misafirlerinizle sprey boya geçireceğiniz en dörtköşe anlara eş olacak kuut grupları ve koltuk hulliyatmları, Bellona’nın verimli antrasit duvar boyas kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dal yüzeyinde keçe istila vardır. Bu iş ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı gibi; koltuğunuzda henüz uysal bir kuut hissi verir. 

Tabii ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Antrasit çok ve derin gri tonlarına malik olup çoklukla mat ve opak bir görünüme goldfix sahiptir. Tabiat ananın bağırsakindeki antrasit minerallerinden ilham düzenınarak geliştirilen bu renk tonu modern düşüncemlarda çoğunlukla tercih edilir.

Parlaklığını uzun yıllar boyunca severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle modern tasarımlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda möble ve gayrı göstermelik unsurlarla mutabakat içinde olur.

Report this wiki page